Auto Lease

Huren. Leasen. Delen.

Zakelijk of privé leasen? Bij Green Zero Fleet kan het beide. Wij hebben een ruim aanbod om u te voorzien van een goede service!

De voordelen van leasen

Nog goedkoper

Leasen als bedrijf is nog goedkoper dan een auto huren. Je betaalt een vast bedrag per maand en daar komen geen extra kosten meer overheen.

Minder Co2 uitstoot

Door een auto te delen zorg je ervoor dat je minder Co2 uitstoot. Ook rijd je bij Green Zero Fleet een zuinige auto.

Geen onnodige rompslomp

Green Zero Fleet zorgt ervoor dat de auto goed wordt onderhouden en regelt ook de verzekering. Zo kan je altijd snel de weg op.

Hoe werkt het?

Bekijk onze verschillende mogelijkheden

Bij Green Zero Fleet hebben wij verschillende oplossingen voor het delen van een auto. Zo kan je een auto leasen, huren en delen. Je kan hier meer over lezen op onze website.

Vraag de gewenste oplossing aan

Als je de juiste keuze hebt kunnen maken, kan je direct een aanvraag starten om een auto te huren. Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met jou op met een passend aanbod.

Haal uw auto op

Als alle zaken geregeld zijn, kan je jouw auto direct ophalen vanaf de afgesproken locatie.

Prijzen

Per uur

Geschikt voor kleine ritjes, heb je even een extra auto nodig om iemand weg te brengen? Huur dan even een auto voor een paar uren.

Per dag

Geschikt voor langere ritten, heb je even een extra nodig tijdens een dagtrip? Huur dan even een auto voor een of meer dagen.

Per maand

Geschikt voor bedrijven, zitten jullie altijd krap qua auto’s? Huur dan een extra auto voor op kantoor zodat er altijd een auto aanwezig is.

Het selecteren van de juiste keuze voor u is erg lastig. Daar willen wij als Green Zero Fleet graag bij helpen! Neem even contact met ons op en dan bespreken wij even de mogelijkheden.