Auto Huren

Huren. Leasen. Delen.

Een auto huren is nog nooit zo voordelig geweest. Neem contact met ons op en huur direct een auto!

De voordelen van huren

Goedkoper dan leasen

Je hoeft alleen te betalen voor de dagen dat je hem gebruikt. Zo kan je erg eenvoudig even een extra auto meenemen op een dagtrip.

Geen KM heffing

Het maakt niet uit hoe ver je met de auto rijdt, de prijs is all-inclusive. Je hoeft de auto alleen weer met een volle tank af te leveren.

Geen stress

Je stuurt gewoon een berichtje naar ons en wij zorgen ervoor dat de auto klaar staat. Wij zorgen er voor dat alles geregeld is.

Hoe werkt het?

Bekijk onze verschillende mogelijkheden

Bij Green Zero Fleet hebben wij verschillende oplossingen voor het delen van een auto. Zo kan je een auto leasen, huren en delen. Je kunt hier meer over lezen op onze website.

Vraag de gewenste oplossing aan

Als je de juiste keuze hebt kunnen maken, kan je direct een aanvraag starten om een auto te huren. Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met je op met een passend aanbod.

Haal uw auto op

Als alle zaken geregeld zijn, kan je jouw auto direct ophalen vanaf de afgesproken locatie. 

Prijzen

Per uur

Geschikt voor kleine ritjes, heb je even een extra auto nodig om iemand weg te brengen? Huur dan even een auto voor een paar uren.

Per dag

Geschikt voor langere ritten, heb je even een extra nodig tijdens een dagtrip? Huur dan even een auto voor een of meer dagen.

Per maand

Geschikt voor bedrijven, zitten jullie altijd krap qua auto’s? Huur dan een extra auto voor op kantoor zodat er altijd een auto aanwezig is.

Hulp nodig?

Het selecteren van de juiste keuze voor jou is erg lastig, dat begrijpen wij bij Green Zero Fleet ook. Daarom willen wij als Green Zero Fleet graag helpen! Neem even contact met ons op en dan bespreken wij samen de mogelijkheden.